Hunedoara este la înălțime la Târgul de Turism al României 2023!


PREZENȚĂ LA ÎNĂLȚIME A JUDEȚULUI HUNEDOARA LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

Sute de persoane au vizitat deja standul organizat de Consiliul Județean Hunedoara la Romexpo – București, unde oferta de turism a județului Hunedoara este prezentată în cadrul ediției de toamnă a Târgului de Turism al României.

Evenimentul s-a deschis joi, 9 noiembrie 2023,în prezența miniștrilor Natalia Intotero – Ministrul Familiei și al Egalității de Șanse, Radu Oprea – Ministrul Antreprenoriatului și Turismului și a secretarului de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului – Lucian Rus. Acești au fost oaspeți de onoare la standul județului Hunedoara, cu atât mai mult cu cât Natalia Intotero și Lucian Rus aparțin acestui județ

Vezi mai mult pe www.avantulliber.ro și ziarulexclusiv.ro


FRUMUSEȚILE HUNEDOAREI, PROMOVATE LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI. SUTE DE PERSOANE AU VIZITAT STANDUL JUDEȚULUI, ÎNCĂ DIN PRIMA ZI

Cele mai de preț obiective ale județului Hunedoara sunt puse în valoare la Târgul de Turism al României, unde Consiliul Judeţean, reprezentat prin Direcţia Generală de Administrare Monumente şi Promovare Turistică (DGAMPT) Hunedoara, este prezent cu un stand special, amenajat în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo, din Capitală.

Pe lângă bunătățile locale, precum virșli de Brad sau de Sălaș, plăcintele pădurenești, dar și alte produsele tradiționale realizate de producători hunedoreni, vizitatorii standului pot afla povestea monumentelor istorice și culturale din județ. De asemenea, sunt prezentate obiceiurile și tradițiile din cele șase zone etnografice ale județului Hunedoara.

Vezi mai mult pe servuspress.ro


Hunedoara este la înălțime la Târgul de Turism al României 2023!

Oferta este una mai mult decât generoasă: toate zonele etnografice dar și principalele obiective turistice sunt incluse în materialele de promovare realizate de DGAMPT și reprezintă o invitație directă în aceste locuri minunate.

Nu lipsesc nici produsele tradiționale hunedorene care sunt extrem de apreciate de către cei prezenți.

Vezi mai mult pe apuseni.ifo