Promovăm împreună județul Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara, prin Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara participă cu stand propriu la ediția cu numărul 49 a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI, care se va desfășura la București, Centrul Expozițional RomExpo, între 15 și 18 februarie 2024.

Evenimentul este considerat una dintre manifestările de referință ale României în materie de turism și contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor.

Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului, unitățile administrativ-teritoriale și producătorii locali că pot beneficia de promovare gratuită în cadrul acestei manifestări. Astfel, toate entitățile amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/engleză) la Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică situată în curtea Consiliul Județean Hunedoara, până luni, 12 februarie 2024, acestea urmând a fi distribuite în cadrul târgului.