Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„ECHILIBRU ÎN ANONIMAT” expoziție de pictură a artistului VIOREL COSOR

februarie 7 @ 17:00 - martie 4 @ 18:00

Consiliul Județean Hunedoara și DGAMPT Hunedoara vă invită la deschiderea expoziției personale de pictură „ECHILIBRU ÎN ANONIMAT”, a artistului VIOREL COSOR, ce va avea loc miercuri, 7 februarie 2024, la Galeria Națională de Artă „FORMA” din Deva, începând cu ora 17.00.

„Artistul vizual Viorel Cosor revine pe simezele Galeriei Naționale de Artă „FORMA” cu expoziția personală de pictură „Echilibru în anonimat”, ce însumează cele mai recente creații evidențiind înaltul său profesionalism. Compozițiile ample relevă preferința autorului pentru suprafețe mari ce denotă o emoționantă înțelegere a spațiului în care simultaneismul structural, alternarea contrastelor cromatice, folosirea raporturilor alb-negru, sunt doar câteva particularități specifice creației sale. Viorel Cosor îmbină armonios pata de culoare și linia, realizând îmbinări de limbaj plastic într-o viziune expresionist-abstractă, asociată cu specificul spectaculos al gestualismului propriu.” Dr. Doina REGHIȘ IONESCU

Expoziţia va fi deschisă în perioada 7 februarie – 4 martie 2024, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00. „ECHILIBRU ÎN ANONIMAT” este o expoziție organizată de Consiliul Județean Hunedoara și DGAMPT Hunedoara, în parteneriat cu Filiala Deva a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Începe:
februarie 7 @ 17:00
Se termină:
martie 4 @ 18:00

Organizatori

DGAMPT Hunedoara
Consiliul Județean Hunedoara

Loc de desfășurare

Galeria Națională de Artă FORMA
Bulevardul Decebal 8
Deva, Hunedoara
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare