DATS – UNDERGROUND `22

sâm., 09 apr.

|

Parcare subterană - Piața Deva

DATS – UNDERGROUND `22

Show-ul reunește într-un cadru organizat pasionații de tuning auto din toată țara.

Intrarea Liberă
ALTE EVENIMENTE

Data & Locatia

09 apr., 10:00 – 10 apr., 02:00

Parcare subterană - Piața Deva, Strada Ion Creangă 60, Deva, Romania

Detalii Eveniment

   Evenimentul „DATS – UNDERGROUND `22” va avea loc în perioada 09 – 10 aprilie 2022, în parcarea subterană a pieței agroalimentare din Deva. Show-ul reunește într-un cadru organizat pasionații de tuning auto din toată țara.  Participanții vor expune la Deva adevărate bijuterii pe patru roți, într-o competiție de putere, creativitate și extravaganță. Expoziția va fi deschisă publicului sâmbătă între orele 10.00 și 24.00, iar duminică în intervalul orar 10.00 – 13.00. 

   Evenimentul organizat de Asociația „Noi Suntem Schimbarea” în parteneriat cu Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara și cu susținerea Consiliului Județean Hunedoara are scopul de a promova în mod educativ pasiunea pentru mașini și tuning, urmărind totodată să promoveze valorile locale ale județului Hunedoara.  

   Prima ediție Deva Auto Tuning Show a avut loc în anul 2018, iar toate edițiile organizate de atunci au înregistrat un succes răsunător. Tinerii reprezintă categoria reprezentativă a publicului țintă a acestui eveniment, motiv pentru care reprezentanții DGAMPT vor fructifica oportunitatea de a promova atracțiile județului nostru în materie de aventură, drumeții, festivaluri și turism de explorare.

Distribuie Evenimentul