top of page
  • Poza scriitoruluiDGAMPT

SALONULUI ARTELOR VIZUALE HUNEDORENE „SENZORIAL ȘI AFECTIV”, este deschis publicului!Expoziția încheie seria evenimentelor anului 2022 la Galeria Națională de Artă „FORMA” din Deva. Totodată, este o întrunire profesională devenită tradițională în peisajul cultural hunedorean și face o trecere în revistă a celor mai noi tendințe artistice.


Lucrările pot fi admirate în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 10 și 18, până pe data de 10 ianuarie 2023.

„Salonul artelor vizuale hunedorene cu genericul „SENZORIAL și AFECTIV”, reprezintă o sinteză a nivelului valoric al creației artiștilor vizuali profesioniști, o îmbinare armonioasă între formă și culoare, o chintesență vizuală a anului 2022. Acest salon de înaltă ținută artistică reprezintă un dialog între tradiție și actualitate, un dialog între generații, între artiștii consacrați și tinerii debutanți. În creațiile artiștilor expozanți se regăsesc mai toate domeniile de expresie plastică: pictură, grafică, sculptură, arte decorative, fotografie sau procesare computerizată a imaginii, toate însumând o multitudine de formule artistice, mijloace plastice și soluții tehnice. Experiența și creativitatea expozanților au contribuit la calitatea estetică a lucrărilor, contribuție resimțită în acest demers colectiv de desăvârșire artistică.”

Dr. Doina Reghiș Ionescu

SALONUL ARTELOR VIZUALE HUNEDORENE „SENZORIAL ȘI AFECTIV” este o expoziție organizată de Consiliul Județean Hunedoara și DGAMPT Hunedoara, în parteneriat cu Filiala Deva a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

7 afișări0 comentarii
Post: Blog2 Post
bottom of page